Årsmöte och ny styrelse

BJJ & SW - 021 Grappling

Årsmöte och ny styrelse

2019-06-26 Uncategorized 0

I samband med föreningens årsmöte i söndags valdes en ny styrelse. Jag vill därför passa på att hälsa både nya och gamla styrelsemedlemmar välkomna till ett nytt spännande år för 021 Grappling!

Den nya styrelsen består av:

Ordförande: Daniel J
Kassör: Jesper Z
Ledamöter: Anna L, Nils B-I och Sten H
Ersättare: Daniel P

Viktiga händelser under första halvåret 2019

Bildande av föreningen

Den 7 september 2018 bildades föreningen 021 Grappling av den sittande styrelsen. Föreningen är ansluten till RF, Budo & kampsportsförbundet samt Svenska Submission Wrestling Förbundet.

Ny lokal

Den 1 januari 2019 flyttade vi in i vår lokal på Liljegatan 1 i Västerås. Lokalen hyrs av Västerås Judoklubb och är anpassad för kampsportsträning och markkamp.

Gratis “prova på”-träning via projektet TRY IT

Under våren har föreningen erbjudit ungdomar mellan 10 och 15 år att träna Brasiliansk Jiu Jitsu kostnadsfritt genom projektet TRY IT.

Seminarium med Jonathan Thomas

Den 11-12 maj höll det erkänt duktiga svartbältet Jonathan Thomas seminarium för klubbens medlemmar vilket var ett väl mottaget utbildningstillfälle för både instruktörer och utövare.

Bästa klubb

Den 16 juni ställde klubben ut med flertalet tävlande i Järfälla och lyckades kamma hem titeln bästa klubb i Smootcomp med 6 guldmedaljer, 3 silvermedaljer och 3 bronsmedaljer.

Stark tillväxt

Föreningen startade året med 5 betalande medlemmar och har under våren 2019 vuxit till 99 betalande medlemmar, varav ungefär hälften är barn och ungdomar.

Lämna ett svar